Muškarci, učite: Leyla se pohvalila kakve manire ima Hajrović

A mislili ste da je samo dobar fudbaler...

Muškarci, učite: Leyla se pohvalila kakve manire ima Hajrović

Naš fudbaler Izet Hajrović i njegova supruga Leyla važe za jedan od najskladnijih parova.

Upoznali su se prije više od šest godina u Zürichu, Leylinom rodnom gradu. U tom periodu je krilni Dinamov igrač bio tek na početku karijere i još daleko od sportskih uspjeha, a svoj odnos ovaj par u međuvremenu je izgradio na ljubavi, poštovanju i međusobnoj podršci.

Da je uz našeg fudbalera Leyla prava sretnica može se zaključiti i na osnovu njegovih manira. Ona je, naime, na svom Instagram storyju objavila video na kojem prikazuje kako joj Izet otvara vrata automobila s kišobranom kako ne bi pokisnula, a pritom joj je uspio izmamiti i osmijeh na licu.

"Welcome to Burj Al Arab", našalio se Hajrović kada je otvorio supruzi vrata, što je nju slatko nasmijalo.

Izet i Leyla odlično se slažu i kada su u pitanju modni trendovi. Oboje su ljubitelji skupocjenih krpica, a upečatljivim i pomalo ekstravagantnim stilom nerijetko plijene pažnju i ulicama Zagreba.

Top Komentari

Popaye
Hajrović je za Džeku mala maca,Edin ima veće manire jer je oženio polovnjaču sa srbčetom,ipak kad to napraviš onda ti nije lahko kad znaš da ti je pola neprijateljske zemlje bilo sa ženom i u ženi.
4 4
konjnakvadrat
Oni su meni bas super, jest da nemaju neke glave za Dolce i Versace ali su mi nekako simpaticni
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti