Haljina bacila u trans muškarce: Sereni sijevnulo međunožje

Procurila fotografija

Haljina bacila u trans muškarce: Sereni sijevnulo međunožje

O. Lekić

Još davno je Serena Williams pokazala da se ne libi pokazati svoje atribute.

Jedna od najboljih teniserki svih vremena nikada nije skrivala da je ponosna na svoje tijelo i zbog toga nema problem da s fanovima dijeli golišave fotografije, a novo provokativno izdanje moglo se vidjeti u New Yorku.

Serenina posjeta ovom glamuroznom gradu nije prošla neopaženo, u stopu su je pratili fotoreporteri, a ležerna proljetna haljina koju je imala na sebi na kraju je im je došla kao 'kec na desetku'. Duboki izrez omogućio im je da fotografišu Serenino međunožje i bikini regiju.

Fotografija je, naravno, bacila u trans muški dio populacije koji je složan kako je teniserka prilično liniju dovela u red nakon nedavnog porođaja.

Podsjetimo, prvo dijete je Serena dobila sa Alexisom Ohanianom, osnivačem Reddita, a njihova ljubavna romansa počela je još 2015. godine u Rimu.

Top Komentari

konjnakvadrat
Za ovo treba dobra masina
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti