Haris Duljević postao otac, brojni bh. nogometaši mu čestitali

Supruga i on dobili kćerku Umu

Haris Duljević postao otac, brojni bh. nogometaši mu čestitali

Bh. reprezentativac Haris Duljević postao je otac. 

Supruga Sara i on dobili su kćerku kojoj su dali ime Uma, a Duljević se fotografijom ispred bolnice pohvalio preko Instagrama.

Odmah su se preko komentara oglasili brojni bh. nogometaši.

Među prvima bio je Edin Džeko, njegov saigrač iz reprezentacije, koji je ostavio srce, a čestitke su uputili između ostalog i Rade Krunić, Miralem Pjanić, Krste Velkoski, Amer Bekić i brojni drugi...

Inače, Duljević u proteklih nekoliko mjeseci nije imao obaveza sa klubom Nimesom jer je francusko prvenstvo još krajem aprila prekinuto zbog koronavirusa.

Taj period bivši kapiten Sarajeva iskoristio je sigurno na najbolji mogući način i bio uz suprugu u posljednjim mjesecima trudnoće.

Top Komentari

Penderinos
Ima utisak da se ovdašnji fudbaleri stide djeci dati tradicionalna bosanska imena poput Abadin, Abdulhamid, Bahra, Dzevdeta, Mujesira, Edhem, Hikmet, Ševala. Mozak mi se ospe kad čujem Uma, Una, Dani,...
6 9
DadiG
Hare Pitaru, sve najbolje
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi