Bh. fudbaler se odmara na Sejšelima, objavio par fotografija, a svi bruje o tijelu njegove zaručnice

Zasluženi odmor nakon jesenjeg dijela sezone

Bh. fudbaler se odmara na Sejšelima, objavio par fotografija, a svi bruje o tijelu njegove zaručnice

Endin Čaušević

Jesenji dio sezone završen je u većini prvenstava širom Evrope, a fudbaleri su dobili zasluženi odmor kako bi napunili baterije za nove izazove. Mnogi od njih iskoristili su priliku da otputuju na odmor na neku egzotičnu destinaciju, a to je uradio i bh. reprezentativac Haris Tabaković.

Iza Tabakovića je veoma uspješna godina kojom sigurno može biti itekako zadovoljan, a sve je na kraju krunisao debijem u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

S obzirom da je u Cvajti završen prvi dio sezone igrači Herthe su dobili zasluženi odmor, a Tabaković je odlučio da sa svojom djevojkom Sabrinom Rosopulo otputuje na egzotičnu destinaciju iako ne žele otkriti u kojoj zemlji se nalaze.

Međutim, po objavama na Instagramu jasno se vidi da je u pitanju neko od egzotičnih otoka, a Haris i Sabrina fotografijama su pokazali u kakvom raju se nalaze i jedna od istih otkrila je da su u pitanju Sejšeli.

Oglasi

Oni su objavili jučer i danas nekoliko storyja na Instagramu i pokazali da zaista uživaju na ovom predivnom mjestu, a Sabrina je poručila da joj se ispunio san dolaskom na Sejšele koji su zaista predivni.

   Uskoro bi trebali svoju vezu krunisati brakom

Također, u svim tim objavama dobili su pohvale da su odličan par, a posebno su fanovi oduševljeni Sabrinom koja je u zaista fizički sjajnoj formi.

Tabakovićeva djevojka dobila je mnoge pohvale na svoj izgled i činjenicu da je tijelo dovela skoro do savršenstva.

   Haris Tabaković i Sabrina Rospulo uživaju na Sejšelima, njemačka manekenka izgleda skoro savršeno

Inače, Sabrina je rođena u Minhenu i već nekoliko godina uspješno se bavi manekenstvom, te je postala poznato lice u Njemačkoj i Austriji.

U vezi su već nekoliko godina, a sve su krunisali nedavno kada ju je Haris zabrosio u Beču, te mu je Sabrina rekla da. Datum vjenčanja nije poznat, ali jasno je da bi uskoro trebali "stati na ludi kamen".

Što se Tabakovića tiče on je ljetos iz bečke Austrije za 500.000 eura prešao u Herthu, a u dresu berlinskog kluba u Cvajti je na 16 utakmica dao devet golova i dodao je još tri asistencije. U novembru je debitovao za bh. reprezentaciju na meču protiv Luksemburga.

Top Komentari

antiTrojkas
Boze sacuvaj SPORTSKOG portala i vijesti. Ako ne svrsavaju pisuci o Modricu svaki hebeni dan i dizuci u nebesa i pisuci o igracima Hrvatske,onda donose ovakve glupisti,ocito se ugledavsi na petikolinaske medije Klix,Fake TV,Avaz N1 a glavni "izvor infirmacija"im ,kao i ovim drugim,sa zalosnog Vucicevig Kurura.Zalost i tuga...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi