Zgodna njemačka manekenka novom reprezentativcu BiH život čini ljepšim

Sabrina osvojila srce bh. golgetera

Zgodna njemačka manekenka novom reprezentativcu BiH život čini ljepšim

Edmir Škorić

Nakon sjajnih partija u dresu berlinske Herthe, Haris Tabaković pozvan je jučer od strane selektora BiH Save Miloševića za naredne utakmice Ljiljana u kvalifikacijama za EP.

Tabaković je ovog ljeta iz bečke Austrije doputovao u Berlin i sa Smailom Prevljakom igra odlično ove sezone. Ovo je zaista uspješn godina za Tabakovića, kojem očito sve ide od ruke.

Osim što redovno postiže golove za Herthu i što je dobio i poziv u reprezentaciju BiH, nedavno je zaprosio djevojku Sabrinu Rosopulo.

Imao je romantičnu prosidbu ispred dvorca Schönbrunn u Beču. Djevojka iz Minhena je pristala i sada zajedno žive u Berlinu.

Oglasi

Zgodna plavuša je rođena u Minhenu i radi kao model, a učestvovala je u nekoliko zabavnih emisija u Njemačkoj. Prije pet godina joj je čak nuđeno da reklamira donje rublje Victoria'S Secreta u New Yorku.

Sabrinu na Instagramu prati preko 14.000 pratilaca, a ondje često objavljuje fotografije iz svoje životne svakodnevnice. Naravno, na nekim od njih nalazi se i novi reprezentativac BiH.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClTH5kyNPct/[/instagram]

29-godišnji Haris Tabaković smatra se nasljednikom Edina Džeke kojem se bliži kraj reprezentativne karijere. Tabaković je odrastao u Švicarskoj i karijeru je počeo u Young Boysu, a igrao je i za Will te Grasshoppers, nakon čega odlazi u Mađarsku, a potom u Austriju.

Za samo 500.000 eura kupila ga je Hertha i već se uveliko isplatio jer je dao čak devet golova na 10 utakmica u 2. Bundesligi.

Oglasi

Hertha je trenutno deveti tim 2. Bundeslige, a u nedjelju gostuje ekipi Hanse u Rostocku.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ce_GLFPtFS-/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CXvq4PvNgO-/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti