Božićna atmosfera u porodici Salihamidžić

Praznično izdanje

Božićna atmosfera u porodici Salihamidžić

Haris Zilić

Katolici diljem svijeta danas obilježavaju blagdan Božić.

Božićno veselje je prisutno među porodicama, prijateljima, a naravno i ljudi iz svijeta sporta koji obilježavaju ovaj praznik koriste priliku da se obrate božićnim čestitkama, a neki podijele i dio porodične atmosfere.

Tako je i sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić obilježio Božić u krugu porodice obzirom da njegova supruga Esther slavi božićne praznike. Naravno tu su bila i njihova djeca, kćerke Selina i Lara June, te sin Nick koji je također u fudbalskim vodama.

Popularni Braco je podijelio fotografiju na Instagramu uz božićnu čestitku.

"Želim svima sretan Božić. Lijepo se zabavite, provedite i sve najbolje", poručio je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

Zulfikar
Ovako se gubi vjera i identitet, polako ali sigurno malo po malo. Ne vjerujem da Hasan ide u crkvu, ne zelim da vjerujem da ni njegova djeca idu u crkvu ali za njegovu unucad necu moci biti siguran da nece biti krscani.
7 1
celikze
Ovom liku da sam vlasnik portala slovo ne bih posvetio.Na silu gurate ga da je kao neki veliki bosanac koji nas je nesto zaduzio.Smoriste svaki dan ako nemas sta pisati preko praznika pronadzi istinske legende.Napravi intervju sa Konjicem Hibicem Glavasem Topicem Barbarezom ma nije bitno sa kim al prestani nas smarati sa smradom.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti