Prvo čestitka za Novu godinu, pa video "raja na zemlji" i oduševljeni glas Hasana Salihamidžića

Brazzo zna kako da uživa

Prvo čestitka za Novu godinu, pa video "raja na zemlji" i oduševljeni glas Hasana Salihamidžića

Endin Čaušević

Hasan Salihamidžić na kraju prošle sezone dobio je otkaz na mjestu sportskog direktora Bayerna, a zatim se nekadašnji bh. reprezentativac posvetio porodici i prijateljima. Popularni Brazzo puni baterije za nove izazove, a jutros je čestitao svima 2024. godinu i sjajnim videom oduševio na Instagramu.

Prethodna godina za Salihamidžića nije bila baš za pamćenje jer u Bayernu nije uspio da ispuni zacrtane ciljeve zbog čega su mu se čelnici njemačkog velikana uručili otkaz na kraju prošle sezone.

Pored Salihamidžića otkaz je dobio i Oliver Kahn jer su oni radili zajedno u tandemu, ali odluke koje su donosili prošle sezone nisu bile baš najbolje.

Nakon otkaza nekadašnji bh. reprezentativac odlučio se posvetiti porodici i prijateljima, te odmoru kako bi napunio baterije za neke nove izazove koji sigurno ubrzo čekaju Salihamidžića.

On se ne oglašava tako često na društvenim mrežama, ali jutros je to uradio kako bi čestitao svima Novu godinu.

Oglasi

"Sretna Nova godina svima", poručio je Salihamidžić koji je pokazao da se odmara na nekoj od planina u Njemačkoj i uživa u skijanju.

   Fotografija koju je bivši bh. reprezentativac Hasan Salihamidžić jutros objavio na Instagramu

Međutim, video koji je posebno oduševio fanove na Instagramu pokazao je u kakvom "raju" se nalazi Salihamidžić.

On je prvi odlučio jutros u ranim satima da ide na skijanje, te je staza bila netaknuta kada se Salihamidžić pojavio zbog čega je jednostavno morao da snimi video i pokaže to savršenstvo fanovima na Instagramu.

Salihamidžić ni na videu nije mogao da sakrije svoje oduševljenje, a prizori koje je snimio su zaista sjajni i opisuju pravu zimsku idilu.

Inače, naš proslavljeni as danas slavi i svoj 47. rođendan, a prvi koji je čestitao jutros Salihamidžiću rođendan bio je njegov nekadašnji klub Juventus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi