Salihamidžić dobio videopoziv od "nepoznatog" čovjeka koji mu je pokazao šta je sin Nick uradio

Dva dana skoro da nije izlazio iz salona

Salihamidžić dobio videopoziv od "nepoznatog" čovjeka koji mu je pokazao šta je sin Nick uradio

Endin Čaušević

Hasan Salihamidžić našao se još jednom u centru pažnje javnosti zbog svog sina Nicka koji je odlučio da posjeti tattoo majstora Heinricha Liedera pred kojeg je stavio jako težak zadatak, a u toku svega nazvao je i svog oca na videopoziv kako bi i njemu pokazao kakvu odluku je donio.

Salihamidžićev sin je godinama bio član Bayernove akademije gdje je prošao skoro sve selekcije, ali u Minhenu su odlučili nedavno da im Nick više nije potreban.

Ovaj 21-godišnjak je krajem januara napustio rezervni tim Bayerna po isteku ugovora i nije dobio nastavak saradnje, te je trenutno još uvijek bez kluba.

Nick Salihamidžić svakodnevno pokazuje na Instagramu da najviše vremena provodi u teretani kako bi ostao u formi i na ljeto će sigurno pokušati da pronađe novi angažman i nastavi svoju fudbalsku karijeru.

No, sin slavnog bh. fudbalera našao je vremena i da posjeti jedan tattoo salon gdje je proveo skoro dva dana.

Oglasi

Nick je za tattoo majstora imao dosta težak zadatak jer je "išarao" skoro cijelo svoje tijelo. Tetovirao je leđa, ruke, prsa i noge i skoro da na gornjem dijelu tijela više nema mjesta za nove tetovaže.

   Skoro da više nema mjesta na gornjem dijelu tijela na kojem Nick Salihamidžić nema tetovažu

Taj posao odradio je poznati tattoo majstor Heinrich Lieder koji je na Instagramu objavio nekoliko fotografija i pokazao kako sada izgleda tijelo Nicka Salihamidžića, te da uopšte nije imao jednostavan zadatak.

No, ono što je posebno zanimljivo jeste da je pokazao da su tokom tetoviranja imali videopoziv sa legendarnim Brazzom kojeg je ovaj tattoo majstor upoznao na taj način, te je pokazao kakav posao je napravio za njegovog sina.

   Tattoo majstor imao je priliku barem preko videopoziva da upozna legendu Bayerna i reprezentacije Bosne i Hercegovine

On je u svojoj objavi pokazao da je pričao s nekadašnjim bh. reprezentativcem i da mu je on otkrio da je Nick odlučio da napravi niz tetovaža u svega 48 sati.

Salihamidžićev sin je još prije nekoliko godina počeo da tetovira svoje tijelo, a sada je iskoristio činjenicu da ima višak vremena jer je bez kluba, te je u dva dana napravio nekoliko tetovaža.

Inače, Nick je ponikao u Bayernu, a kratko tokom svoje karijere bio je posudbama u Vancouveru i Cosenzi.

Prije godinu dana debitovao je i za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, te je odigrao jedan meč za naš nacionalni tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi