Pred Hasbullom se otvorio lift pun žena, samo je uzdahuo i napravio očekivanu reakciju

Veliki prijatelj Khabiba Nurmagomedova

Pred Hasbullom se otvorio lift pun žena, samo je uzdahuo i napravio očekivanu reakciju

Admin Čaušević

Hasbulla Magomedov je posljednjih godina postao jedna od najvećih internet senzacija te je pri tome stekao svjetsku slavu, ali i višemilionsko bogatstvo. Dagestanac je itekako simpatičan i gdje se god pojavi privlači pažnju, tako je bilo i nedvno kad se susreo sa liftom punim žena.

Iako je rođen u siromašnoj ruskoj regiji Dagestan, Hasbulla posljednjih godina vrijeme uglavnom provodi u Dubaiju, dok vrlo često posjećuje i razna mjesta širom svijeta zahvaljujući prijateljstvu sa Khabibom Nurmagomedovim.

Do sada se na interenetu pojavio veliki broj zanimljivih scena sa Hasbullom u glavnoj ulozi, međutim ona sa liftom punim žena je privukla posebnu pažnju.

Naime, ovaj 21-godišnjak je čekao lift, a kada su se vrata otvorila pred njim se pojavio lift u kojem su se nalazile pokrivene žene. Prva reakcija je bila takva da se Hasbulla posramio.

Simpatični Rus je uzdahnuo, brže bolje je napravio korak nazad te se počeo smijati, dok su mu žene iz lifta mahale.

Oglasi

Hasbulla kao i kompletan Khabibov klan su poznati kao itekako religiozne osobe, praktikuju vjeru islam pa i nije čudo što je internet senzacija izbjegla žene kad ih je vidjela.

Ipak, u posljednje vrijeme dečko koji pati od nedostatka hormona rasta se našao u nekoliko kontroverznih situacija u kojim je pokazao svoju drugu stranu.

Poznato je da je Hasbulla lud za automobila, a zbog divljanja na ulicama prije nekoliko mjeseci je završio iza rešetaka kada je na ulicama Makačkale napravio ludnicu poslije jedne svadbe.

On svoju popularnost maksimalno pretvara u novac. Tako je Dana White potvrdio da je UFC sa Hasbullom potpisao promotivni ugovor vrijedan milion eura.

Ranije se spominjalo da bi Hasbulla mogao završiti u oktagonu. Njegov najveći rival je Abdu Rozik, pjevač iz Tadžikistana. Nekoliko puta su se provocirali i izazvali, ali do borbe nije došlo niti će doći jer se Dagestanac ne želi boriti.

Inače, početkom godine se pojavila informacija da Hasbulla raspolaže bogatstvom od 2.2 miliona eura. Ta cifra je u međuvremenu sigurno narasla.

Oglasi