3

Komentari (3)

user1690272632
plemic
malom krelcu je trebalo "iščupati uši", ispleskati ga po zicagu i vratiti roditeljima. napravište od njega junaka i medijsku osobu i svjetsko čudo. JUČER VAM JE AKTUALNI I BUDUĆU PRVAK IGRAO U ŠIBENIKU PRIPREMNU TEKMU, NI SLOVA O TOME. DESETAK PUTA SE LOGIRAM NEBI LI O TOME PROČITAO NEŠTO ŠTA STRUČNI NOVINARI MISLE O TOME, ZADNJIH TRIDISETAK SATI NI POMENA, JADAN JE OVO I BJEDAN SPORTSKI PROFIL.
USABIH
Sport a vi o nasilju, droga, ubistva, umiranje, porno... ako je ovo za vas sportska vijest..., onda nije cudo sto vas SPORTISTI IZBJEGVAJU...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.