Živa vatra od metar visine: Policija na nogama, Hasbulla uhapšen, Dagestan u nevjerici
Maleni Dagestanac iza rešetaka (Foto: Instagram)

Influenser završio iza rešetaka

Živa vatra od metar visine: Policija na nogama, Hasbulla uhapšen, Dagestan u nevjerici

Midhat Šljivak

Maskota UFC-a i poznati influenser Hasbulla Magomedov uhapšen je protekle noći u Dagestanu. Razlog što je metar visoki zabavljač završio iza rešetaka nije poznat, ali navodi se da je narušavao javni red i mir.

Hasbulla Magomedov po drugi puta je u nekoliko mjeseci završio iza rešetaka. Policija u Mahačkali je protekle noći dobila poziv da neko narušava javni red i mir i ispostavilo se da je to omaleni influenser.

Nije još uvijek poznato šta je to Hasbulla radio u kasnim večernjim i ranim jutarnjim satima. Samo je navedeno da je narušio red i mir.

"Možemo potvrditi da je Hasbulla Magomedov uhapšen zbog incidenta koji je privukao našu pažnju. Istraga je u toku", naveli su iz lokalne policije u Mahačkali.

Maleni influenser dobija ogromnu podršku na društvenim mrežama. Iako se ne zna šta je napravio komentar fana iz Dagestana je poprilično zanimljiv.

Oglasi

"Istina će brzo izaći na vidjelo. Strpljivo ćemo čekati i nadamo se da će Hasbulla uskoro biti s nama", navodi jedan od fanova dagestanske internet senzacije.

"Hasbulla je borac u ringu i van njega. Svi ćemo biti uz njega kako bi se ova situacija riješila što prije", komentar je jednog od njegovih prijatelja koji nije otkrivao zašto je Magomedov završio iza rešetaka.

U narednim danima će se znati više informacija o Hasbulli i o onom šta je napravio. Definitivno je da je nešto ozbiljno zabrljao.

Hapšen zbog divljanja u saobraćaju

Hasbulla je prošlog ljeta prenoćio u pritvoru nakon što je automobilom divljao na ulicama Mahačkale.

Oglasi

Maleni Dagestanac je bio na svadbi jednog od najboljih drugova. Odlučio je to žestoko proslaviti na ulicama glavnog grada Dagestana i automobilom je divljao na ulicama.

Zbog toga je na kraju završio u policijskoj stanici. Prošao je međutim bez posljedica i pušten je na slobodu uz upozorenje.

Nedavno je 21-godišnjak bio pod istragom zbog huškanja za napade na izraelske putnike na aerodromu u Mahačkali. Prijetio je rušenjem hotela gdje su smješteni i policija je obavila razgovore s njim.

Sada je ponovo zabrljao. Razlog još uvijek nije poznat, ali sudeći po komentarima, napravio je ozbiljan belaj.

Top Komentari

user1690272632
Mali debil
0 0
plemic
malom krelcu je trebalo "iščupati uši", ispleskati ga po zicagu i vratiti roditeljima. napravište od njega junaka i medijsku osobu i svjetsko čudo. JUČER VAM JE AKTUALNI I BUDUĆU PRVAK IGRAO U ŠIBENIKU PRIPREMNU TEKMU, NI SLOVA O TOME. DESETAK PUTA SE LOGIRAM NEBI LI O TOME PROČITAO NEŠTO ŠTA STRUČNI NOVINARI MISLE O TOME, ZADNJIH TRIDISETAK SATI NI POMENA, JADAN JE OVO I BJEDAN SPORTSKI PROFIL.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi