Pojavio se Hasbullin dvojnik: Duplo je mlađi od Dagestanca i tvrdi da bi ga prebio

Amerikanac u centru pažnje

Pojavio se Hasbullin dvojnik: Duplo je mlađi od Dagestanca i tvrdi da bi ga prebio

A. Čaušević

Hasbulla Magomedov je istinska internet senzacija. U posljednjih godinu je doživio veliku popularnost što mu je donijelo ogromnu zaradu i može se reći da je preko noći postao bogataš i da sada živi na visokoj nozi.

Gdje se god pojavi Hasbulla izaziva pažnju. Do sada je mnogo puta izazivan da se okuša i o oktagonu, međutim do njegove borbe još uvijek nije došlo.

Sada se pojavio i dvojnik Dagestanca koji je već počeo sa provokacijama iako je kazao da se divi duplo starijem velikom prijatelju Khabiba Nurmagomedova.

Devetogodišnji dječak kojeg stalno uspoređuju sa senzacijom društvenih medija i koji ima isti sindrom patuljastog rasta smatra da bi razbio Hasbullu u slučaju borbe.

Amerikanac nevjerovatno liči na Hasbullu

Isaac Pruitt, 9, iz Pennsylvanije visok je 110 centimetara i živi s nedostatkom hormona rasta hipofize, poznatijim kao patuljasti rast.

Unatoč tome što je 11 godina mlađi od Hasbulle, on smatra da ima sve što je potrebno da pobijedi dobro poznatog Dagestanca.

Oglasi

Zajedno sa svojim roditeljima, ispričao je za britanski Daily Star kako se život uspoređuje s Hasbullom koji je inače visine 101 centimetar.

Od ismijavanja Conora McGregora do hrvanja s Mikeom Tysonom, 'Mini Khabib' se suočio s nekima od najvećih i najopasniji, unatoč svom malom rastu.

Iako Isaac nije stigao skupiti sedam milliona pratitelja kao Hasbulla on osvaja TikTok zahvaljujući svojoj strasti prema policiji.

A Isaacovi pratitelji ne mogu, a da ne komentirišu nevjerojatnu sličnost koju devetogodišnjak dijeli s Hasbullom.

Amerikanac je kazao da je Hasbulla jedna od njegovih omiljenih internet zvijezdi, ali je dodao da bi ga prebio zahvaljujući svojim policijskim vještinama.

@officerisaac1 #sgtisaac#go ♬ original sound - @officerisaac1

Inače, Isaac je već počeo da profitira od svoje popularnosti pa je tako napravio vlastiti brend koji uključuje prodaju majica i kačketa.

I dok vjeruje da će se jednog dana suočiti sa Hasbullom u oktagonu njegov životni san je da jednog dana postane pripadnick policije u New Yorku.

Top Komentari

plemic
nevjerovatno, ovakvih članaka je potrebno puno više na sportskim portalima, kako bi uticali na društveni razvoj mladeži u bih.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi