Hasbulla udario šakom u lice legendarnog Shaquillea O'Neala: "Skoro me nokautirao"

Shaq objavio video na Instagramu

Hasbulla udario šakom u lice legendarnog Shaquillea O'Neala: "Skoro me nokautirao"

E. Čaušević

Hasbulla Magomedov postao je prava internet senzacija nakon što se počeo družiti s Khabibom Numagomedovim.

Hasbulla je dio Khabibovog kruga prijatelja, te se ovaj simpatični momak našao u centru pažnje svjetske javnost zbog svog izgleda.

Poznato je i da Hasbulla ima već 19 godina jer je rođen 2003. godine, ali je rođen s genetskim poremećajem zbog kojeg mu je rast zaustavljen u vrlo ranoj dobi i zbog toga izgleda kao dječak.

No, on je popularnost znao da iskoristi i već sada je zaradio ogroman novac, a koliko je popularan najbolje govori činjenica da je počeo svjetsku turneju.

Hasbulla je prije nekoliko dana doputovao u Australiju gdje će obići nekoliko gradova i družiti se s fanovima, a naravno od toga će inkasirati popriličnu sumu novca.

Koliko je Hasbulla popularan najbolje je pokazao video kojeg je na svom Instagram profilu objavio legendarni NBA košarkaš Shaquille O'Neal koji se družio sa Hasbullom u Sydneyju.

Oglasi

Popularni Shaq objavio je video kako se na brodu vozi s Hasbullom, a u jednom trenutku on ga je udario šakom u lice što je sve nasmijalo.

"Hasbulla me skoro nokautirao", napisao je Shaq u opisu ovog videa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChwWdsbs7KX/[/instagram]

Shaq je video objavio prije nešto više od sat vremena i već je skupio oko 200.000 pregleda. Također, isti video podijelio je i Hasbulla koji će na Instagramu sigurno profitirati dodatno s brojem pratitelja.

Naime, Shaqa prati skoro 27 miliona ljuti i ovaj video ne može biti bolja promocija za Hasbullu koji trenutno na Instagramu ima skoro tri miliona pratitelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi