Hat-trick van terena: Berahino za šest sedmica dobio troje djece s tri različite žene

Nestao s fudbalske scene

Hat-trick van terena: Berahino za šest sedmica dobio troje djece s tri različite žene

E. Čaušević

Saido Berahino prije nekoliko godina bio je jedan od najtraženijih fudbalera u Engleskoj, ali njegova karijera je preko noći doživjela nevjerovatan pad i skoro da je nestao s fudbalske scene.

Napadač Stoke Cityja prije par godina bio je na pragu prelaska u Liverpool, a nakon što je transfer pao u vodu Berahino se pogubio. Nedavno je ovaj napadač konačno uspio postići gol i prekinuti post od nevjerovatnih 913 dana. I dalje je član Stoke Cityja i nada se da će se konačno uspjeti vratiti na stare staze slave.

Kako na terenu tako i van njega je veoma turbulentno za Berahina. Naime, on se bori za skrbništva troje djece koje je dobio u manje od dva mjeseca s tri različite žene. Prvo dijete rođeno je 30. maja, drugo 15. jula, a treće dva dana kasnije. Ovaj 25-godišnji napadač sada želi skrbništva nad njima, ali mu ne ide kako treba.

Prvo dijete dobio je s bivšom zaručnicom Stephanijom Christoforouo koja mu je rodila sina Costu. Mama broj dva je medicinska sestra koja je doselila iz Afrike prije nekoliko godina, te Berahinova prijateljica iz djetinjstva. Mama broj tri je zanosna Chelsea koja je rodila djevojčicu Aniya Marie.

Top Komentari

Lud
Uzorne mame sve tri ...
32 2
velez mo
SVAKA CAST MAJSTORE I NETREBA TI VISE
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi