Napadač Stokea u centru sex skandala: "Bili smo pijani i trajalo je samo pet minuta"

Prostitutka napravila velike probleme Berahinu

Napadač Stokea u centru sex skandala: "Bili smo pijani i trajalo je samo pet minuta"

O. Lekić

Napadač Stoke Cityja Saido Berahino našao se u brojnim problemima tokom karijeri, a ovaj će sigurno biti najveći.

Britanski The Sun prenosi priču jedne prostitutke koja nije željela da otkrije identitet, a svojom pričom je možda uništila san o braku za napdača Stokea.

Zločasti dečko Premier lige uplatio je pomenutoj prostitutki 5.000 funti za noć, a odveo ju je u kuću koju dijeli sa svojom zaručnicom Stephanijom Christoforou. U spavaćoj sobi je bila fotografija njegove zaručnice koju je Berahino, prema riječima prostituke, okrenuo licem prema podu kada su ušli u spavaću sobu.

"Dodao me je na Snapchat i odmah me je pitao 'kada ću te vidjeti?' Dogovorili smo se da se nađemo u Birminghamu. Mislila sam da će me odvesti u hotel. Tek kada sam došla taxijem pred adresu shvatila sam da ćemo ići u njegovu kuću, a ne u hotel. Bilo mi je malo čudno. Dakle, poslala sam poruku prijatelju i pitala sam ga ima li Saido djevojku, a on mi je odgovorio: 'Vjeren je'. Otišli smo sa njegovim autom na večeru. Obukao se veoma opušteno. Kada smo izašli, primjetila sam da veoma mnogo pije", započela je prostitutka.

Njih dvoje su se kasnije vratili u kuću.

"Oboje smo bili pijani i nismo ostali budi dugo. Trajalo je samo pet minuta. To znači da sam zaradila 1.000 funti po minuti. Narednog jutra on je morao na trening i ostavio me je na stanici". Prostituka je ipak poručila da se među njima ništa posebno nije dogodilo (ma šta god to značilo) jer je Saido bio veoma umoran.

"Kasnije, kada smo otišli u krevet, odmah je počeo da me dira. Ali, na kraju se ništa posebno nije desilo jer je on bio jako umoran. Bio je to dug dan za njega. Prvo je išao sa svojom zaručnicom, pa sa mnom. Narednog jutra me je molio da ostanem, ali imala sam sastanak u Londonu i bilo je vrijeme za oproštaj", rekla je ona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi