Skandal na Otoku: Zaručnica u kući bivše velike nade otočkog fudbala zatekla starletu
Saido nije mogao odoliti njenim oblinama

Otkazano vjenčanje

Skandal na Otoku: Zaručnica u kući bivše velike nade otočkog fudbala zatekla starletu

O. Lekić

Nekadašnjem mladom reprezentativcu Engleske, Saidu Berahino, u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže, kako na sportskom, tako ni u ljubavnom životu.

Naime, Berahino u posljednje vrijeme nema značajniju minutažu u Stoke Cityju, no zato puni rubrike otočkih tabloida.

Berahino je trebao uploviti u bračne vode sa svojom vjerenicom Stephanijom Christoforou, no vjenčanje je otkazano i to zbog njegove preljube.

Naime, na Dan zaljubljenih Stephanija je htjela iznenaditi svoju najveću ljubav. Došla je do Saidove kuće i tamo je imala šta vidjeti, odnosno u kući je zatekla starletu Chelsea Lovelace.

"Otvori j... vrata", vikala je Stephania, no Chelsea to nije htjela uraditi, a malo zatim ispred kuće pojavila se i Saidova sestra koja je pokušala spasiti stvar.

Međutim, Stephania je i na nju galamila, a zatim je otišla kući, izbrisala je s Facebboka zaručnički status i otkazala vjenčanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi