Zvijezda ju je pozvala na trojku, ona ostala zatečena: "Uvjeravao me da ta cura nema p***s"

Igraču Heta ništa ne smeta

Zvijezda ju je pozvala na trojku, ona ostala zatečena: "Uvjeravao me da ta cura nema p***s"

Midhat Šljivak

Instagram model Hayley Murders otkrila je kako je prije nekoliko sedmica dobila zanimljiv zahtjev od strane igrača Miami Heata. On je tražio da odrade 'trojku', ali je ona ostala u šoku kada je vidjela koga je neimenovani košarkaš doveo.

Hayley Murders jedna je u nizu djevojaka koje popularnost stiču na društvenim mrežama, prodavajući golišave snimke i fotografije za ogromne iznose.

Ovaj Instagram model sada tvrdi da je imala neugodno iskustvo s jednim od košarkaša Miami Heata. On ju je prije nekoliko sedmica zamolio da odrade 'trojku' u krevetu s još jednom djevojkom, na što je ona i pristala.

Međutim, ništa se nije odvijalo kako je to ona zamišljala. Ispostavilo se da treća osoba u krevetu nije uopšte bila žena.

"Kada smo ušli u automobil pitao me jesam li za trojku. Međutim, ispostavilo se da ta 'djevojka' uopšte nije žensko", otkriva Murders i nastavlja priču:

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CrvSQPJOY47/[/instagram]

"Kada smo došli do njega, upoznala sam tu curu i bila je zaista prelijepa. Kada smo ušli u sobu, počeli smo s poslom, a zatim se ona skinula. Imala je penis", otkriva ona i dodaje:

"On me je uvjeravao da se radi o ženi. Barem ju je tako gledao svojim očima", poruka je Murders.

Igrač Heata je imao sreće što Murders voli i muškarce i žene. Njoj je bilo apsolutno svejedno, ali ime košarkaša nije otkrila, niti ima namjeru to učiniti.

Određene NBA zvijezde su očigledno opsjednute određenim stvarima. Imaju dovoljno novca da ispunjavaju sve svoje fantazije, a oko njih su uvijek itekako zgodne djevojke.

Dosta je Instagram modela koje se lagano daju za određene poklone, a i u prošlosti su NBA igrači bili poznati po tome što su na putovanjima mijenjali veliki broj žena tokom jedne noći.

Trend se očigledno nastavlja. Zvijezde s novcem rade šta im je volja i uživaju u novcu kojeg su stekli talentom kojeg posjeduju. To im niko ne može osporiti.

Oglasi