Očajnoj legendi bivša uzela pola onog što ima - Nisu joj bile dovoljne silne prevare s mnogo mlađim

Larsa opustošila Scottieja

Očajnoj legendi bivša uzela pola onog što ima - Nisu joj bile dovoljne silne prevare s mnogo mlađim

Midhat Šljivak

Čuveni košarkaš Scottie Pippen prinuđen je prepustiti bivšoj supruzi Larsi pola onog što su stekli tokom braka od 1997. do 2016. godine. Razuzdana Larsa uzet će 50 posto od cifre koju je na računu do razvoda imao Scottie i prema navodima američkih medija on će je isplatiti u kešu.

Scottie Pippen je proveo 19 godina u braku s Larsom Pippen. U tom periodu dobili su četvero djece, ali od 2016. godine nisu više skupa.

Larsa prethodnih godina nije ništa tražila od bivšeg muža. Ipak, nakon što je potpisan i posljednji papir, odlučila je da traži polovicu od onog što su stekli tokom braka.

Na kraju je sud donio odluku u njenu korist. Dobila je 50 posto od onog što je Scottie imao na računu po raskidu 2016. godine, ali cifra za sada nije poznata.

Međutim, očigledno se ne radi o velikoj cifri jer će Scottie bivšu suprugu isplatiti u kešu.

Oglasi

Larsa je po raskidu sa Scottiejem postala poprilično razuzdana. Viđena je s brojnim sportistima koji su mnogo mlađi od nje, a trenutno je u zagrljaju sina Michaela Jordana, 32-godišnjeg Marcusa.

Marcus je čak 16 godina mlađi od atraktivne Larse koja će početkom jula proslaviti svoj 49. rođendan.

Kakav krah NBA legende: Iznajmljuje sebe za 333.000 dolara na dan

Čuveni NBA košarkaš Scottie Pippen (57) očigledno ima popriličnih finansijskih problema, pa je odlučio da pokrene biznis u kojem iznajmljuje sam sebe za cifru od 333.000 dolara dnevno.

Scottie Pippen je apsolutna legenda NBA lige. Uz Michaela Jordana uzeo je šest titula prvaka u Chicago Bullsima, ali je u tom periodu uspio zaraditi poprilično skromnu cifru za jednu veliku zvijezdu.

Oglasi

U ljeto 1991. godine Pippen je potpisao sedmogodišnji ugovor vrijedan 'samo' 18 miliona dolara. Požurio je s potpisom kako bi osigurao porodicu koja je živjela poprilično skromno i dobio je jedan od najlošijih ugovora jedne sportske zvijezde u historiji.

Pokušao je potom Pippen promijeniti ugovor. Nije mu to uspjelo, a nije pomogao ni bojkot kojeg je u jednom trenutku imao prema Bullsima.

Danas je, prema određenim informacijama Pippen 'težak' oko 20 miliona dolara. Međutim, to očigledno nije tačno jer se legendarni košarkaš odlučio na biznis ponudu kako bi zaradio novac.

Tako je Pippen u ponudu stavio sam sebe. Spreman je provesti dan s vama za 333.000 dolara na dnevnom nivou i ponuda je veoma zanimljiva.

Oglasi

U 'paketu' pored cjelodnevnog druženja s Pippenom, možete igrati košarku protiv njega i sina Scottieja Pippena Juniora, a dan završava večerom.

Također, tokom druženja klijent će isprobati Pippenov burbon viski,a kući će otići s autogramom na njegovoj knjizi 'Unguarded'.

Sve to košta 333.000 dolara, ali teško je vjerovati da će biti zainteresovanih za ovako nešto jer je zaista sve poprilično bizarno.

Treba napomenuti da je Scottie Pippen od NBA ugovora zaradio ukupno 110 miliona dolara. U prvih 11 sezona je uzeo 'samo' 23 miliona, a u ostatku karijere je uzeo 87 miliona.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CsFNT90sQC5/[/instagram]

Ipak, očigledno loša ulaganja su ga koštala. Milioni više nisu dostupni na računu i Scottie je prinuđen da radi ovakve stvari.

Scottie Pippen je pored Chicago Bullsa u NBA karijeri igrao još za Houston Rocketse i Portland Trail Blazerse.