Hazard objavio video sa šišanja, ali cilj mu je bio da pokaže nešto drugo

Pojačanje Reala

Hazard objavio video sa šišanja, ali cilj mu je bio da pokaže nešto drugo

Admin Čaušević

Real Madrid je novu sezonu otvorio gostujućom pobjedom nad Celtom iz Viga. Bilo je 1:3 uz zaista odličnu partiju izabranika Zinedinea Zidanea.

Zidane na ovom meču nije mogao računati na Edena Hazarda koji nije putovao u Vigo jer se povrijedio pred sami start sezone.

Činjenicu da nije putovao s ostatkom ekipe Belgijanac je iskoristio da poradi na svom izgledu, ali i ušutka kritičare koji ga smatraju debelim.

Nova "sedmica" Reala je objavila kratki video sa šišanja, međutim u prvi plan je istakao i svoje trbušne mišiće pokazavši tako da ulazi u formu.

Inače, Hazarda je šišao Ahmed Alsanawi, frizer koji šiša gotovo sve zvijezde Real Madrida. Aslanawi je bio Hazardov gost u vili koju je belgijski fudbaler nedavno platio 11 miliona eura.

Top Komentari

Fce
Koji primitivac
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi