Slavna Njemica (50) stopirala i vrijeme: Pojavila se bez grudnjaka i učinila da stane sve oko nje!

Ukrala je show

Slavna Njemica (50) stopirala i vrijeme: Pojavila se bez grudnjaka i učinila da stane sve oko nje!

Admin Čaušević

Slavna manekenka Heid Klum je ukrala show tokom Velike nagrade Las Vegasa kada se pojavila bez grudnjaka. Ona je bila jedna od brojnih poznatih ličnosti u paddocku, ali niko nije privukao pažnje kao ova 50-godišnja Njemica.

Ličnosti poput Rihanne, Brada Pitta, Davida Beckhama i Paris Hilton bili su među onima koji su posjetili utrku Formule, ali Klum je vjerojatno bila prava zvijezda serije.

Ova 50-godišnjakinja je bila u toplesu samo u crnoj jakni i suknji te je njen outfit zaista privukao pažnju i rijetki su uspjeli odoliti, a da je ne odmjere.

Nijemica je podijelila niz fotografija i videa sa posjete utrci na svom Instagram profilu gdje je prati skoro 12 miliona gledatelja. U jednom se snimku nasmiješila za selfie u ogledalu.

Sa Klum je u društvu bio i njen 16 godina mlađi muž Tom Kaulitz kojeg je slavna manekenka definitivno stavila u drugi plan.

Oglasi

Nakon što je uživala na utric, Klum se kao i ostale zvanice uputila na afeter party poslije zaista uzbudljive premijerne posjete najbržeg oktanskog cirkusa u Gradu grijeha.

Utrku je poslije velike drame odnio Red Bullov Max Verstappen. Nizozemac je slavio ispred timskog kolege Sergija Pereza, dok je na trećem mjestu završio Ferrarijev Charlec Leclerc.

Inače, Klum se do sada nije pojavljivala na utrkama Formule 1, a od ranije je poznata kao velika navijačica Njemačke i minhenskog Bayerna.

U prošlosti je nekoliko puta viđena na Allianz Areni, a čak je znala indirektno i prozivati Hasana Salihamidžića dok je bh. as obnašao funkciju sportskog direktora u bavarskom divu.

Čak je prošle sezone tokom utakmice protiv RB Leipziga dok je bila u loži poručila kako Salihamidžić i Oliver Kahn trebaju napustiti Bayern što se na kraju i desilo. 

Slavna manekenka je trenutno uglavnom angažovana kao vodijetlijca nekoliko reality programa u Njemačkoj, a svojevremeno je bila i u žiriju američkog showa America Got Talent.

Top Komentari

stranputica
Pa dobro, niko nije ni očekivao, da će ova fuksa doći i gledati kako se bolidi od 1000KS vozaju u krug. Došla je i uradila ono što najbolje zna, skinuti se....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi