Heidi Klum objavila golišavu fotografiju u "dresu" Njemačke i bacila navijače u trans

Oskudno odjevena

Heidi Klum objavila golišavu fotografiju u "dresu" Njemačke i bacila navijače u trans

E. Čaušević

Reprezentacija Njemačke sinoć je poražena u prvom meču na Evropskom prvenstvu protiv Francuske sa 1:0.

Njemačka je igrala pred svojim navijačima na Allianz Areni u Minhenu, a na kraju više razloga za slavlje imali su navijači Francuske.

Aktuelni prvaci svijeta uspjeli su da dođu do pobjede od 1:0, a odlučujući trenutak desio sredinom prvog poluvremena kada je svoju mrežu zatresao defanzivac Mats Hummels.

U centru pažnje pred ovu utakmicu našla se njemačka manekenka Heidi Klum koji je na zanimljiv način odlučila da pošalje podršku igračima Njemačke.

Heidi je na društvenim mrežama objavila golišavu fotografiju u dresu reprezentacije Njemačke, ali čini se da nije baš donijela sreću igračima ove selekcije.

Međutim, mnogi su oduševljeni kako odlično ova manekenka i dalje izgleda s obzirom da ima 47 godina.

Oglasi

Heidi na Instagramu prati preko osam miliona ljudi, a zaista je impresivno kako sjajno izgleda s obzirom da ima skoro 50 godina.

Fotografiju u dresu Njemačke na kojoj je bila oskudno odjevena ima skoro 200.000 lajkova, ali baš nije donijela sreću reprezentaciji ove zemlje kako je to ona željela.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Top Komentari

Husrefbeg22
Macka ostaje vazda macka!
2 3
YaSSaL
E cuj u trans, joj naslova...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi