Najpoznatija manekenka bila na Allianz Areni, a onda provocirala Brazzu: "Ups, da li sam to rekla?"

S mužem bila u VIP loži i bodrila Bayern

Najpoznatija manekenka bila na Allianz Areni, a onda provocirala Brazzu: "Ups, da li sam to rekla?"

Endin Čaušević

Najpoznatija manekenka na svijetu, Heidi Klum, jučer je pratila na Allianz Areni utakmicu Bayern - Leipzig nakon koje je bila razočarana jer je njen voljeni klub neočekivano izgubio. Snimala je na  Instagramu kako uživa u VIP loži, a potom je snimila Olivera Kahna nakon čega je počela pričati i o Hasanu Salihamidžiću.

Bayern je razočarao svoje navijače u jučerašnjoj utakmici jer je poražen nakon preokreta od Leipziga sa 3:1 čime je itekako ugrozio odbranu titule prvaka Njemačke.

Ukoliko Borussia Dortmund pobijedi danas u gostima Augsburg preuzet će lidersku poziciju na tabeli pred posljednje kolo koje se igra idućeg vikenda.

Bavarci su imali jučer veliki podršku s tribina, a tu je bilo i dosta poznatih ličnosti. U centru pažnje našla se najpoznatija svjetska manekenka Heidi Klum koja je bila u VIP loži sa svojim mužem, te su bodrili Bayern.

Ova 49-godišnjakinja ne krije da navija za njemačkog velikana, a i njen 33-godišnji muž je veliki navijač Bayerna što je jučer i pokazao.

Uživali su u nekoliko čaša piva i vodstvu Bayerna, ali u drugom poluvremenu totalni šok. Leipzig je preokrenuo, a Heidi i njen muž su drastično promijenili raspoloženje i pokazali koliko su razočarani zbog poraza.

Oglasi

Heidi je nakon što je utakmica završena izazvala lavinu komentara zbog Instagram storyja. Snimala je Olivera Kahna za kojeg je rekla da ne vjeruje da je pravi čovjek za funkciju koju obavlja u Bayernu, a potom je spomenula i Brazzu.

"Oh, tu je Oli Kahn. Da li mislim da je on pravi čovjek za Bayern, ne. Da li je ovo zadnji put da ga vidimo ovdje, zaista ne znam", počela je Heidi, a zatim spomenula i Hasana.

"Čak mislim da bi Hasan trebao biti taj koji treba otići. Ups, dali sam to rekla? Izvinjavam se", dodala je kroz smijeh poznata manekenka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U zadnjem kolu Bayern će u gosti Kolnu, dok će Dortmund pored današnjeg okršaja protiv Augsburga igrati narednog vikenda protiv Mainza. Bavarci se nadaju kiksu Dortmunda i odbrani titule prvaka Njemačke.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vedin
Manekenka (profesionalna prostitutka) komentarise fudbal, ovo je sve otišlo u PM.
0 0
StarMoVe
Hahahah možda u. Njemačkoj najpoznatija, koji si ti levat od Novinara majko moja draga. Idi čuvaj ovce!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti