Henderson tetovažom oduševio navijače Liverpoola
Foto: EPA

Kapiten Redsa ne želi zaboraviti osvajanje Lige prvaka

Henderson tetovažom oduševio navijače Liverpoola

S. Bošković

Kapiten Liverpoola Jordan Henderson pronašao je način da ovjekovječi osvajanje Lige prvaka.

Sjajni veznjak odlučio je da na svoju lijevu nogu istetovira trofej Lige prvaka, a ispod njega je napisao 01.06.2019 godine, odnosno datum odigravanja ovogodišnjeg finala elitnog evropskog takmičenja.

Tetovažu mu je uradio Tommy Montoya, jedan od najboljih majstora tetovaže u svijetu koji u Los Angelesu ima svoj studio.

Montoya je na svom instagram profilu postavio fotografiju sebe i Hendersona, te uvećanu sliku tetovaže, a u opisu je napisao: "Čestitke šampionima @liverpoolfc @jhenderson koji su i na topu ostali skromni.

Kapiten Redsa vodio je svoj tim do pobjede u Madridu protiv Tottenhama rezultatom 2:0, godinu dana nakon što je kao kapiten ovog tima prošle godine izgubio finale istog takmičenja.

U Kijevu je od Liverpoola bio bolji Real Madrid rezultatom 3:1.

Jordan Henderson je na Anfield stigao 2011. godine iz Sunderlanda, a već nakon godinu dana bio je blizu izlaznih vrata iz tima. Ipak, odlučio je da ostane i da se bori za svoje mjesto u timu, a takva odluka mu se definitivno isplatila. 


Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
To ce ti i biti zadnja.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi