Navijač mobitelom snimao kompletnu akciju ulaska atraktivne Ruskinje na teren

Zbunila je i igrače učesnika finala

Navijač mobitelom snimao kompletnu akciju ulaska atraktivne Ruskinje na teren

E. Škorić

Sredinom prvog dijela finala Lige prvaka na teren u Madirdu utrčala je ruska ljepotica Kingsey Wolanski.

Utakmica između Liverpoola i Tottenhama nakratko je prekinuta jer je Kingsey odlučila da ulaskom u teren u provokativnom izdanju reklamira jedan sajt.

Naravno, njen dečko i pozanti jutjuber Vitaly je sve isplanirao, a na kostimu kojeg je nosila Kinsey bila je i reklama na kojoj je pisalo Vitaly Uncensored.

Radi se o kanalu za odrasle kojeg je Vitaly pokrenuo i koji već imao preko 10 miliona pretplatnika.

I dok se spremala s tribine iza gola utrčati na teren, sve je snimao jedan od navijača i ubrzo na internet objavio snimak.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Reklamiranje u finalu kosta milijone eura tako da bi ja njoj lupio kaznu od 3 miliona eura a zaboli me ona stvar zato jeli atraktivna ili nije - pa na svakom cosku ima atraktivni cura. Obiso sam citav svijet i vidio sam razni ljepotica. Ova se prodaje i puca reklamu sebi i svom momku. Joj kako bi joj dao kaznu da joj se zamanta.
3 1
NKZ1922
Jest atraktivna ko ljetovanje u Cernobilu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi