Hiba Abouk  nestrpljivo čekala da vidi šta joj pripada nakon razvoda od Hakimija - uslijedio je šok

Sve je prepisao na majku

Hiba Abouk nestrpljivo čekala da vidi šta joj pripada nakon razvoda od Hakimija - uslijedio je šok

Edmir Škorić

Hiba Abouk je odlučila da se razvede od Achrafa Hakimija nakon što je nogometaš PSG-a optužen za silovanje od strane nepoznate mlade žene, koja ga je odlučila prijaviti policiji.

Rekla je u iskazu policiji da ju je nogometaš zlostavljao nakon što ga je posjetila u njegovom domu na periferiji Pariza dok je njegova supruga putovala s njihovo dvoje zajedničke djece u Dubai.

Glumica je odmah reagovala i razvela se od Hakimija. Mislila je da će dobiti pola imovine i bogatstva od marokanskog reprezentativcastečenog u braku, ali pretrpjela je golemu štetu. Saznavanje istine o njegovom nasljeđu teško joj je palo.

Iako je stvarnost takva da je Hakimi jedan od najplaćenijih igrača francuske Ligue 1, jer ga Parižani plaćaju više od milion eura mjesečno, on nema ništa na svom imenu.

Kad su glumica i njeni pravni zastupnici otišli na francuski sud tražiti iznos za koji su smatrali da bi joj trebao pripasti pri razvodu, sud im je rekao da takvo bogatstvo ne postoji. Razlog je što je Hakimi davno svu svoju zaradu stavio na majčino ime.

[twitter]https://twitter.com/FirstMagLeVrai/status/1646622459527852032[/twitter]

Unatoč ovom teškom udarcu, ne očekuje se da će Hiba Abouk imati financijskih poteškoća. Njeni advokati radit će na tome kako bi dvoje djece koje bivši partner dijeli imalo svoje potrebe, a ne smijemo zaboraviti da je ona poznata glumica, koja svakako i samostalno dobro zarađuje.

Isto tako, putem društvenih mreža vidimo kako dijeli slike darova koje dobiva od različitih brendova i ikona je stila, tako da bi mogla imati i sjajnu budućnost kao konsolidirana influencerica.

I bez Achrafa će biti sretna, imat će novca i uživat će, ali svjesna je da bi dobijanjem polovine imovine svog bivšeg supruga mogla komotno da prestane sa svim aktivnostima i da i ona i njena djeca do kraja života samo troše novac i ništa ne rade.

Top Komentari

makelele
Dovoljno vidjet slike njene i da dodjes do zakljucka da je riječ o klasičnoj blejačici, a Hakimi nije nista puno pametniji, takodje buzdovan teški, al pametna mu je ova fora sa majkom, nema šta...
2 0
Da li bi se Amra udala za Dzeku na nije imao ni groša u dzepu.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi