Iza Achrafa Hakimija je najgora noć u životu!

Hiba Abouk prekinula tišinu

Iza Achrafa Hakimija je najgora noć u životu!

A. Čaušević

Achraf Hakimi već sedmicama prolazi kroz užasan period, a kulminacija je eskalirala u noći sada četvrtka na petak kada je supruga marokanskog fudbalera konačno prekinula tišinu.

Hakimi već neko vrijeme nije fokusiran na fudbal, tačnije otkako se suočio sa optužbama za silovanje, a sada mu je i žena okrenula leđa.

Do jučer Hiba Abouk, španska glumica porijeklom iz Tunisa, nije željela izalzi u javnost, ali tome je došao kraj i zadala je ozbiljan udarac svom partneru.

Abouk je poslala jasan signal Hakimiju da više ne želi živjeti s njim te da joj omogući razvod braka kako bi se vratila u Španiju.

"Parižani su pomalo sivi, kao i vrijeme. Nedostaje mi Madrid i mislim da ću se vrlo brzo vratiti", rekla je ona.

"Odlučna sam da živim u sadašnjosti. Ako provedemo noći strahujući od onog što budućnost nosi, kada ćemo živjeti u sadašnjosti? Volim živjeti sada", kazala je 36-godišnjakinja.

Oglasi

Hakimi i Abouk imaju dvoje djece. Amina(3) i Naima(1) glumica želi zadržati kod sebe i da dječaci ostanu s njom.

"Uvijek sam s njima putovala, sviđa mi se i spavati s njima. Upravo sam prestala dojiti Naima i želim se vratiti na posao."

Iako je Hiba od Hakimija starija čak 10 godina, to nikad nije predstavljalo problem u njihovoj vezi i to zahvaljujući velikom broju zajedničkih prijatelja.

Fudbaler i glumica su se vjenčali 2020. godine, a poslije čega su dobili i dvoje djece. Ipak, brak nije dugo potrajao.

Glavni krivac je Hakimi koji je suprugu pokušao prevariti i to dok je ona bila na odmoru sa sinovima u Dubaiju. Sada je njihovom suživotu definitivno došao kraj.

Promo

Top Komentari

VenamaHrabrih
Ma ne bi on... On trči mami kad gol dadne.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi