Perišić zbog finala Mundijala pomjerio svadbu

Trebao biti kum prijatelju

Perišić zbog finala Mundijala pomjerio svadbu

Krilni fudbaler reprezentacije Hrvatske Ivan Perišić našao se u nezgodnoj situaciji pred finale Mundijala, ali se ipak uspio izvući na veoma dobar način.

Naime, on je ove subote trebao biti kum na vjenčanju svog prijatelja Frane Jurčevića, ali obzirom da se Hrvatska plasirala u finale Mundijala, svadba je ipak pomjerena, a Perišić je pozvao prijatelja da dođe gledati utakmicu uživo.

Zbog novonastale situacije Jurčević je odlučio da pomjeri svadbu za četvrtak kako bi Perišić mogao prisustvovali i kako bi svi na miru mogli gledati veliko finale.

Svemu dodajmo da će Hrvatska i Francuska finale odigrati na Lužnikiju u nedjelju od 17.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi