Šta se desi kada turist u dresu Hrvatske prošeta kroz Beograd?

Hrabar ili lud?

Šta se desi kada turist u dresu Hrvatske prošeta kroz Beograd?

Na dan finala Svjetskog prvenstva u fudbalu mnogi pokušavaju biti u centru pažnje. 

Tako se i jedan turist, koji ovih dana boravi u Beogradu, napravio pametan pa je kroz sami centar grada odlučio da prošeta u dresu Hrvatske.

Na leđima je pisalo Luka Modrić, a svi koji su ga primjetili, ispratili su ga sa čuđenjem, prenose srbijanski mediji. Obzirom da je navijač uslikan u popodnevnim satima, još se ne zna da li će živ dočekati početak finala.

Iako vjerovatno nije u pitanju nikakva provokacija za građane Beograda, navijač je u svakom slučaju trebao još koji put razmisliti prije nego što se odlučio na ovakav potez.

Bilo kako bilo, nadamo se da će bez ogrebotina dočekati današnje finale i da će uživati u sjajnom fudbalu.

Top Komentari

Bayern Munchen
FBI istraga sa Sportsport-om hahah
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi