16

Komentari (16)

87618
Dobro da se zavrsi ovo svjetsko prvenstvo , vecina u Srbiji i Bosni nisu mogli spavati zbog uspjeha Hrvatske . A sada su na redu Zrinjski i Siroki , sada kada pocne po njima , a sve kao nema kod ovih drugi mrznje i nacionalizma, ma bjaaaaazi .
Tsantic
Opet se ispostavlja kako su provokacije namjerne, no s novinske strane i to zbog broja tiraža. No nije to sporno već što nema protuargumentacije i novina koji osporavaju, već svi pišu jedan vjetar. Ova dvojica su iz BiH i naravno da će biti više odani rodnoj grudi nego li matici domovini.
Convicts
Sta bi bilo kad bi bilo,jest vam krivo hahahaha
@Mostarac94 naprijed susjedi,gdje ti je lalinjo??Meščini džabe mu ližeš daMu,ne yebe te ni dva posto heheeh
Mostarac94
gdje si Klicko, kako ide to lijecenje
Ono kad se kaže da su BH katolici najgori od sviju i da su nas oni klali i ratu a ne hrvati iz hrvatske??Evo vam dokaza,ne treba ništa više.Pu sjeme vam se zatralo
BetonskiMozgovi
Da mi je vidjeti na k.lixu hoce li ovo objaviti, odnosno našem I.ndexu. Ne daj Bože napisati nešto loše o legitimnim.
Catanzaro
Nista novo od zatucanih uja i nisu oni krivi nego oni koji su navijali za "komsije"
senad222
Interesanto da u Hrvatskoj nitko o ovome ne govori tj nepise kao da se nista nije desilo.....aaa kamoli da netko kritikuje ili osudi
EmirEmir111
Gospoda.. pa nisu oni krivi za 90te, oni ne podrzavaju to. Oni su fudbaleri, nemaju oni nista sa nacionalizmom, ne budite zadrti. Hahahahaha, e moj jadni narode upitne inteligencije.
zak84
Najzalosnine....... Lovren rodjeni Bosanac(Zenica)...... Pa Jado jadni......... Probudite se... OVO je 2022 ....2023.... A vi Jos U proslosti zivite?
koraj
Hajmo sad, da cujemo "navijace" susjeda... Sta vele, oni sto ne navijaju za rvate su nacionalisti, zatucani, ovo je sport a ne politika, bla bla bla... "Nosioci evropskih vrijednosti" nam na svakom koraku pokazuju s kim imamo posla ali dzaba je gluhom saptati i coravom namigivati.
Uranija
Nesretnici zatucani nešto poput ovih prekodrinskih mitomana. Sramota i fuj
YouTalkinToMe
Ovi su još gori. Oni mitomani su stoka i ne bježe od toga i tako se i ponašaju. Ali ovi su prave hijene, izigravaju europejce i gospodu a onda kada pokažu svoju pravu sliku, vidiš da su divljaci bez konkurencije.
user1571956549
Takvi su hrvati.... Sta reci....
DamirT
Sta ocekivat drugo od glupana bez srednje skole (Brozovic) i prodane duse (Lovren)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.