Hudson-Odoi uhapšen nakon što je putem interneta upoznao manekenku i pozvao je u svoj dom

Još uvijek se ne zna šta se tačno desilo

Hudson-Odoi uhapšen nakon što je putem interneta upoznao manekenku i pozvao je u svoj dom

E. Čaušević

Mladi fudbaler Chelseaja, Callum Hudson-Odoi, uhapšen je jučer u ranim jutarnjim satima nakon što je manekenka koja je boravila u njegovoj kući pozvala policiju.

Engleski mediji od jučer bruje o ovom incidentu koji još uvijek nije baš jasan. Hudson-Odoi je s jednom djevojkom boravio u svojoj kući, a onda je ona u ranim jutarnjim satima pozvala policiju, a na kraju je stigla i hitna pomoć.

Mediji na Otoku pišu da se još uvijek ne zna zbog čega je manekenka koja je boravila u kući napadača Chelseaja već nekoliko dana na kraju morala pozvati policiju.

Nakon što su policajci stigli na adresu Hudson-Odoija on je priveden na ispitivanje kako bi se utvrdilo šta se desilo. Djevojci koja je pozvala policiju ukazana je pomoć jer je poručila da se ne osjeća baš dobro.

Iz policije su otkrili da je patrola i hitna pomoć pozvana u 3:53 sati u nedjelju ujutro, te da je prijavljeno da se jedna djevojka ne osjeća dobro. The Sun piše da je napadač Chelseaja djevojku upoznao online, te da ju je pozvao u svoju kuću.

Navodno, oni su razmijenili nekoliko erotskih poruka prije njenog dolaska, te je Hudson-Odoi tražio od nje da obuče seksi odjeću. Međutim, šta se kasnije dešavalo, te zašto je napadač Chelseaja uhapšen još uvijek nije poznato, ali špekuliše se da je došlo do svađe i fizičkog obračuna između njih.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti