Dvojac na motoru razbijao na Gradskom stadionu, klub tvrdi da mu takvi navijači ne trebaju

Snimci predati policiji

Dvojac na motoru razbijao na Gradskom stadionu, klub tvrdi da mu takvi navijači ne trebaju

E. Škorić

Jučer oko 15 sati dvojica huligana na motoru razbili su izloge biletarnice FK Novi Pazar, koja se nalazi u okviru Gradskog stadiona.

Kamere koje se nalaze u blizini objekta zabilježile su dva mladića sa fantomkama i prekrivenim registracionim oznakama na motociklu kako gađaju kamenicama prema izlogu biletarnice.

Uprava novopazarskog kluba je prijavila policiji cijeli slučaj, a nadležnim organima su predati snimci incidenta.

Klub je zatražio od policije da se počinioci što prije pronađu i najoštrozije kazne. Radi se o predstavnicima dijela navijača, koji inače izazivaju incidente zbog kojih je klub kažnjavan više puta. Ovoga puta razlog je taj što klub ne želi da finanasira odlazak navijača na utakmice van Novog Pazara.

"Očito je da ovi lažni navijači nastoje da glume i oponašaju navijače Zvezde i Partizana i da svoje navodno navijanje unovče i napalate. Takvi navijači Novom Pazaru nisu potrebni i sada su policija i tužilastvo na potezu", poručuju iz Novog Pazara.

Ovo se dešava u trenucima kada Novi Pazar briljira u prvenstvu Srbije, unatoč porazu u posljednja dva kola od Crvene zvezde i Kolubare.

Novopazarci su u jednom trenutku bili na vrhu tabele, ali sada su sa 21 bodom na šestom mjestu. Lider je Crvena zvezda sa 26 bodova.

U redovima Novog Pazara nastupa i Mustafa Mujezinović, bivši igrač Željezničara i Veleža.

Top Komentari

antikomunist
SrBska fasisticka posla....oni bi da je i Novi Pazar ociscen kao istocna Bosna...Zalosno koga mi imamo za komsije...a takvih je 80% a sve radi diktature koja im vlada i mafije na cijem celu im je Vucko iz Bugojna...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije