Hulk svojim sinovima priredio rođendansko iznenađenje koje će pamtiti do kraja života

Video ih ostavio bez teksta

Hulk svojim sinovima priredio rođendansko iznenađenje koje će pamtiti do kraja života

E. Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Hulk svojim sinovima Ianu i Thiagu priredio je iznenađenje koje će pamtiti do kraja života.

Hulk se prošle godine odlučio vratiti u Brazil nakon što je više od deset godina igrao u Evropi i Aziji, ali vrijeme je došlo da se vrati kući.

Najviše vremena provodi sa svojom porodicom i starijim sinovima koji su prije tri dana slavili rođendane.

Thiago je proslavio svoj 14. rođendan, a Ian je napunio 12 godina. Hulk se iznenadio kada oni nisu tražili nikakve poklone ili novac, te su samo poručili da žele iznenađenje.

Hulk je to ozbiljno shvatio i pripredio im je iznenađenje koje će dugo pamtiti. Naime, zamolio je ponajbolje igrače svijeta da čestitaju video porukom rođendane njegovim sinovima i oni su to uradili.

Prvi se javio Neymar, a nakon njega Thiago i Ian su ostali u šoku kada su se u videu pojavili Lionel Messi i Cristiano Ronaldo koji su im također čestitali rođendan.

[twitter]https://twitter.com/RoyNemer/status/1550718205664133120[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi