I Chelseajeva najseksi navijačica "namirisala" Conteov odlazak

Ova "bomba" ne propušta nijednu utakmicu Plavaca

I Chelseajeva najseksi navijačica "namirisala" Conteov odlazak

O. Lekić

Atraktivna Sophie Rose je dobro poznato lice među navijačima Chelseaja, s obzirom da je ona jedno od lica Chelsea FanTV-a, popularnog kanala na YouTubeu.

Sophie, inače zagrižena navijačica Chelseaja i vlasnica sezonske karte na Stamford Bridgeu, će se uskoro okušati u ulozi voditeljice na malim ekranima, u TV emisiji Real Football Fan Show.

Osim što privlači pažnju svojim izgledom i izazovnim fotografijama na društvenim mrežama, odlično se snašla u ulozi voditeljice na Chelsea FanTV-u, pa milioni ljudi gledaju izvještaje utakmica i dešavanjima u klubu na ovom YouTube kanalu.

Sophie je velika poznavateljica fudbala i prilika u Chelseaju, pa je govorila i o glasinama da će Antonio Conte napustit kormilo Plavaca.

"Ova sezona je bila s**nje... Ne možete prisiliti nekoga da bude tamo gdje ne želi biti, a Conte zaista ne želi više biti ovdje. Koliko god bi ja voljela da ostane, stvari su takve... Želim trenera koji će potrajati barem pet godina na klupi, nastavimo li mijenjati trenera svakih par sezona ponestaće nam riješenja. Nema previše vrhunskih trenera u svijetu", istakla je Sophie za The Sun Sport, pa se osvrnula i na moguću Conteovu zamjenu:

"Zaista ne znam ko bi to mogao biti. Mislim da Juventusov Allegri ne bi dugo trajao. Djeluje mi previše mirno, treba nam neko 'vatren' za klupu Chelseaja. Zato je funkcionisalo za Mourinhom. Takav trener je potreban Chelseaju".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi