Navijači Chelseaja vibratorima gađali igrače

Nezadovoljstvo do krajnjih granica

Navijači Chelseaja vibratorima gađali igrače

O. Lekić
Teme:

Chelseajevi navijači razočarani su, a kako i ne bi kada njihov tim naredne sezone neće igrati Ligu prvaka.

Londonski klub je u sezoni u kojoj brani naslov očajan i po svemu sudeći ostat će bez Lige prvaka, a remi s West Hamom (1:1) na Stamford Bridgeu u nedjelju bio je kap koja je prelila čašu.

Navijači su izgubili strpljenje, a igrače su vrijeđali i gađali vibratorima, što je zaista jedinstven slučaj na Otoku.

Nakon utakmice je snimljen vibrator u mreži londonskog kluba, koji je pod palicom Antonija Contea u posljednjihj 11 utakmica osvojio samo 12 bodova.

Po svemu sudeći Conte će uskoro dobiti otkaz ili ga Roman Abramovič istrpi do kraja sezone, a navodno bi onda trebao doći Massimiliano Allegri, mada se spominje i bivši trener Barcelone Luis Enrique.

Kako god, jasno je da Chelseaju treba trener s novim motivom, ali i nekoliko promjenau igračkom kadru.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije