I kako da Dončić igra loše? Djevojka mu još jednom pokazala koliko ga voli

E, to je ljubav...

I kako da Dončić igra loše? Djevojka mu još jednom pokazala koliko ga voli

Koliko je važno biti sretan u ljubavi znaju svi sportaši, a zadnjih dana svi pričaju o Anamariji Gotles koja se zabavlja sa Lukom Dončićem.

Mnogi su uvjereni kako je za sjajne nastupe slovenačkog košarkaša u NBA ligi zaslužna seksipilna plavuša koja se bavi modelingom, a da mu je velika podrška svjedoči i posljednja objava na njezinom Instagram profilu.

Anamaria je, naime, podijelila videozapis u kojem se pohvalila najnovijim naučnicima koje su ukrašene natpisima "Hugo", inače njezin pas, dok na drugoj piše "Luka". 

"Za mog momka", napisala je Anamaria uz videozapis.

O Anamariji se sve više piše u posljednje vrijeme, što i ne čudi, obzirom da je Dončić sada pod pojačanom pažnjom medija i po "inerciji" i njegov privatni život je predmet velikog interesovanja.

Ljubavna veza Dončića i lijepe Slovenke iz Zagorja traje oko dvije godine, a par je zaljubljen do ušiju čemu svjedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

For my boys ❤️ @lukadoncic @hugosmeker

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Top Komentari

djetesadrine
Dobra picka
29 3
ArminA
For my boys - koliko znam da se radi o mnozini a ne jednini ...
22 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti