NBA 2K19: Poznata ocjena Luke Dončića

Očekivano ili?

NBA 2K19: Poznata ocjena Luke Dončića

E. Škorić

Nova NBA sezona biće posebno zanimljiva, posebno nama zbog toga što je Džanan Musa prešao u redove Brooklyn Netsa, ali pratit će se svaki korak mlade slovenačke zvijezde Luke Dončića.

Dončić je imao sjajnu sezonu u Real Madridu i sada je prešao u Dallas Maverickse, a NBA 2K, popularna košarkaška video igrica, odredila mu je ukupnu ocjenu 70, što je bolje nego što je imao Bogdan Bogdanović kada je tek došao iz Evrope. Srpski košarkaš je tada imao ocjenu 74.

Najveću ocjenu imat će LeBron James, koji je iz Cavsa prešao u Lakerse i ona će iznositi čak 98. Po 94 ocjene imaju Anthony Davis, Giannis Antetokounmpo, te Kawhi Leonard. Karl-Anthony Towns je dobio ocjenu 91, Damian Lillard i DeMarcus Cousins 90, pa slijede DeMar Derozan i Paul George sa 89....

Top Komentari

Chupy
70 bolje od 74, nisam znao jbg.
19 0
Babo
Inače Curry igra kriket?
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi