I "najbolja stražnjica SAD-a" je večeras uz Vatrene!

Hrvatska ima podršku sa svih strana svijeta

I "najbolja stražnjica SAD-a" je večeras uz Vatrene!

Večeras će snage u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji odmjeriti reprezentacija Hrvatske i reprezentacija domaćina.

Vatreni su favoriti, ali su i Rusi pokazali da se mogu nositi sa najjačim selekcijama izbacivši u osmini finala Španiju. Hrvatskoj će tako biti potrebna sva moguća podrška, a čini se da je Vatreni imaju i od atraktivne Jen Selter.

Naime, ova Instagram zvijezda i fintes instruktorica je danas doputovala u Hrvatsku na odmor, a čini se da će uz Vatrene biti i u večerašnjoj utakmici.

Atraktivna Jen koju za koju njeni pratioci (njih oko 12 miliona na Instagramu) smatraju da ima "najbolju stražnjicu u SAD-u" je na svom profilu objavila fotografiju u dresu Hrvatske uz opis:

"Napokon sam stigla u Hrvatsku. Ko će večeras pobijediti? Hrvatska ili Rusija? Tako sam uzbuđena da vas sve upoznam, hvala na lijepim porukama", poručila je popularna fitnes instruktorica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi