Novak priznao: Volio bih da Hrvatska osvoji Mundijal

Srbijanski teniser iskren

Novak priznao: Volio bih da Hrvatska osvoji Mundijal

Srbijanski teniser Novak Đoković osim tenisa voli gledati i fudbal.

Obzirom da je u toku Mundijal u Rusiji, to je u svim sportskim krugovima neizbježna tema, pa je tako pitanje o favoritu stiglo i na adresu Đokovića.

Novinari Sport kluba upitali su Novaka prati li ovogodišnji Mundijal:

"Pratim. Doduše, malo manje otkad je ispala reprezentacija, Srbije ali pratim", rekao je popularni Nole pa se osvrnuo i na svog favorita: "Pa, navijam za Hrvatsku i nadam se da će ona osvojiti titulu. A, ko je prvi favorit, to ne znam, Prvenstvo je nepredvidljivo. Vidimo da su Argentina i Njemačka, reprezentacije koje su prije četiri godine igrale finale, ispale".

Podsjetimo, Nole za sada veoma dobro gura na Wimbledonu jer je stigao do trećeg kola bez ikakvih problema, a sutra će igrati protiv domaće uzdanice Kylea Edmunda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi