Kada vidite sestru hrvatskog reprezentativca, zaboravit ćete da se igra Mundijal!

Mogla bi zasjeniti i slavnog brata

Kada vidite sestru hrvatskog reprezentativca, zaboravit ćete da se igra Mundijal!

Svjetsko prvenstvo u fudbalu je glavna tema u svijetu proteklih dana. Posebno se to odnosi na zemlje čije reprezentacije još uvijek učestvuju na takmičenju.

Jedna od njih je i Hrvatska koja je stigla do četvrtfinala gdje će igrati protiv Rusije u subotu navečer.

U vrijeme kada njihova selekcija ne igra utakmice, hrvatski mediji 'kopaju' različite zanimljivosti o njihovim reprezentativcima. Tako su 'iskopali' i sestru Marcela Brozovića.

Iako je fudbaler Intera veoma popularan, njegova sestra bi mogla biti još popularnija ovih dana. Ona je, kao što se dalo i pretpostaviti, jedna od najvećih navijačica Vatrenih tokom Mundijala, ali njen zanosni izgled je bacio u drugi plan i Svjetsko prvenstvo.

Na Instagramu ima nešto više od 20.000 pratilaca, a ne sumnjamo da će taj broj biti i uduplan do kraja Mundijala, posebno ako hravtska ode u finale, a prelijepa Ema nastavi objavljivati provokativne fotografije.

Top Komentari

Chupy
Nako vala, srednji pičić.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi