4

Komentari (4)

jassony
Jesu se potrudili da se uvuku genocidasima, koga boli patka za zamascenim dzikanima
Hellas
Rijetko pismen, dug i dobar tekst na sajtu. Šteta što promoviše kladionicu.
Nema vece budale od Bosnje u Sarajevu na kiosku mozes kupiti beogradske "Vecenje Novosti," dok u Beogradu ne mozes naci i kupiti Sarajevsko "Oslobodjenje" ili "Avaz" Pa se pitam zasto se onda u Sarajevu prodaju "Vecernje Novosti" ako u Beogradu ne mozes kupiti novine "Oslobodjenje."
unyganje_jc
Koga boli neka stvar za agresorima? Procitah na nekom njihovom sajtu moguce protivnike zvijzde u play-offu,izmedju ostalog napisase ASTANA koja vcrs igra sa Buducnosti pa onda protiv SARAJEVA a u istom tom tekstu nema SARAJEVA nigdje jer sta njima SARAJEVO znaci?????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.