I to je moguće: Policija istražuje utakmicu pozitivnih i negativnih na Covid-19
Foto - EPA

Španci organizovali meč

I to je moguće: Policija istražuje utakmicu pozitivnih i negativnih na Covid-19

M. Šljivak

Gotovo nevjerovatna vijest dolazi nam iz Španije.

Policija u regiji Navarra pokrenula je istragu protiv osoba za koje se sumnja da su organizovali fudbalski meč između pozitivnih i negativnih na Covid-19.

Koronavirus je zaustavio kompletan svijet. Zbog njega navijača nema na tribinama a mnoge lige su odlučile da proglase kraj prvenstava.

Ipak, sve se vraća pomalo u normalu, no neko se dosjetio da organizuje utakmicu između osoba koje imaju Covid protiv onih koji su nezaraženi.

Policija je došla do saznanja da se ova utakmica odigrala. Pokrenuta je istraga sigurno je da organizatore čeka ozbiljna kazna, ako ih uspiju otrkiti.

Španija je bila žestoko pogođena pandemijom, a preminulo je više od 28.000 osoba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi