Pique se pojavio na biciklu čija je cijena ogromna

Proizvodi ga hrvatska firma

Pique se pojavio na biciklu čija je cijena ogromna

M. Šljivak

Fudbaler Barcelone Gerard Pique pojavio iznenadio je jučer sve pred meč s gradskim rivalom Espanyolom

Dok su svi ostali fudbaleri na utakmicu došli u skupocjenim automobilima, Pique je iznenadio sve jer se pojavio na biciklu s kojim je projurio pored novinara.

Međutim, nije u pitanju običan bicikl. Radi se o električnom biciklu vrijednom 10.000 eura, a kojeg proizvodi kompanija Rimac iz Hrvatske.

Ovaj bicikl omogućava vam da se s punom baterijom vozite do 130 kilometara, dok punjenje baterije traje samo 80 minuta.

Interesantno je svakako da ova bicikla pokreće električni motor od 16 konjskih snaga i da se s njim može dostići brzina od 70 kilometara na sat.

Pique je pretrpio žestoke kritike zbog činjenice da je bicikl koristio bez kacige, ali i zbog činjenice da se pojavio i bez maske usljed pandemije koronavirusa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi