14

Komentari (14)

Sajaga
Ovo je ona sa radia, sjecam se kada sam je zvao za 5min satisfakcije. I tada je zvucila kao robot,pa sam trazio pare nazad.
Turgut2
tuzlaak
Potrošio bih je ko mljekar poticaj...
Bhf
Ovdje postoji problem.Svi ovi sto se zale na ove objave zenskog roda ili su bolesni il im nesto fali.Najvise njihovih komentara a oni najvise prate.Na svaku polugolu i golu ostave komentar a na ove talentovane fudbalere jedva da se poneko oglasi.Mozda ja nevidim dobro ali et,neka me neko ispravi ako grjesim.
Mungos
konjnakvadrat
Vidjeti dobru sisu na sabahu je farz
Hooruk
U picku materinu, zene cime god da se bave to ce pasti u drugo plan a sebe stavljaju uvjek u prvi plan. Pa zeno Bozija ti bi trebala tu da budes sporedna uloga, neprimjetna a ti dosla ko na kasting za pornić da bi sve oči bile u tebe uprte.
Benjamingst
Redakcija SS ba jedva docekali neku trebu da je polu gola da objave... Ma ona zeli paznje....
Jasko91
Ona uopšte nije polugoola,samo žena ima sisu i ne može sakrit :D
Hooruk
E treba njoj dobra prangija pa oprangijat, pa bi ona pristojno obucena dolazila na posao, ne dolaze ni kurati muškarci na posao u sto kraćem šorčiću pa da im glavić viri iz njeg.
Dobojlija
Prvo ona iz Vojvodine sada ova sisulja,ma bas nas briga za neke prekodrinske sisulje I plastificere ,bolje pisite o nasim mladim I talentovanim sportistima a ne o ovim
Svojprisebi
jesi smesan pa i da imaju talenta nemaju sredstava da taj talenat u uspjeh pretvore drzava ko CUNA
Dobojlija
Ne mislim na ove iz nasih klubova nego na one nase koji su van drzave ,a nismo jos za njih ili slabo culi
mer12
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.