I trener Crvene zvezde na mukama zbog glasnogovornice

Svi su gledali samo nju

I trener Crvene zvezde na mukama zbog glasnogovornice

Na konferenciji za medije Crvene zvezde pred utakmicu s Helsinkijem malo ko je gledao u Vladana Milojevića.

Iako je on bio taj koji je kao trener trebao biti u prvom planu, pažnju je na kraju ukrala glasnogovornica "crveno-bijelih" Tatjana Šajković, koja je ujedno i voditeljica kluba "Zvezda TV".

Tatjana je na konferenciju došla lagano odjevena s dekolteom koji nije mogao ostati nezamijećen, a i pored toga Milojević se suzdržao bilo kakvih pogleda, kako mu mediji ne bi 'prišili' da gleda u poprsje kao Nenadu Lalatoviću prije nekoliko dana.

U srbijanskim fudbalskim krugovima kao da je postalo pravilo, da ne kažemo već i običaj, da klubovi za glasnogovornice postavljaju atraktivne žene.

Kada pogledate Tatjanu bit će vam jasno što su na svakoj konferenciji uči uprte upravo u nju.

Top Komentari

Hooruk
U picku materinu, zene cime god da se bave to ce pasti u drugo plan a sebe stavljaju uvjek u prvi plan. Pa zeno Bozija ti bi trebala tu da budes sporedna uloga, neprimjetna a ti dosla ko na kasting za pornić da bi sve oči bile u tebe uprte.
19 0
Dobojlija
Prvo ona iz Vojvodine sada ova sisulja,ma bas nas briga za neke prekodrinske sisulje I plastificere ,bolje pisite o nasim mladim I talentovanim sportistima a ne o ovim
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi