Iako je u osmoj deceniji života, bivši šampion Wimbledona oženio 30 godina mlađu djevojku

Može mu se...

Iako je u osmoj deceniji života, bivši šampion Wimbledona oženio 30 godina mlađu djevojku

S. Grebović

Dvostruki osvajač Wimledona, Ilie Nastase, uplovio je u bračne vode i to po peti put sa, vjerovali ili ne, 30 godina mlađom od njega.

Ovaj 73-godišnji Rumun je subdonosno "da" izrekao prelijepoj Ioani Simion u njegovom privatnom odmaralištu Mamaia u primorskom gradu Constanta u Rumuniji.

Ceremoniji je prisustvovao najuži krug ljudi mladenaca, koji su svoju vezu započeli 2018. godine.

Među zvanicama je bio i bivši rumunski fudbaler Ciprian Marica skupa sa svojom suprugom, budući da su bliski prijatelji 43-godišnje Ioane. 

Natase se oktitio titulom Wimbledon prvaka 1970. i 1972. godine, a iza sebe ima četiri kćerke i jednog sina iz četiri prethodna braka.

Osim Wimbledona, od turnira Grand slama slavio je još na Roland Garrosu 1973., te na US Openu godinu ranije, a ima i 87 osvojenih turnira od čega je njih 57 sa ATP serija.

Top Komentari

k.i.a.19
Mladost ludost..
2 0
Mele
Ma to Marica ceslja, dok starkonja samo placa racune i poklone...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi