Ibra, kralju! Zlatan u svlačionici pjevuši hit bh. zvijezde

Odzvanjaju Halidovi stihovi

Ibra, kralju! Zlatan u svlačionici pjevuši hit bh. zvijezde

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović iza sebe ima sjajnu premijernu sezonu u MLS ligi.

Na 27 utakmica u dresu Los Angeles Galaxyja, Ibrahimović je postigao 22 gola uz sedam asistencija i pokazao je da mu godine, još uvijek, ništa ne mogu.

S obzirom da je Galaxy nešto ranije završio sezonu u MLS-u, Zlatan i društvo su imali malo više vremena za odmor kojem je došao kraj.

Dokaz tome je i Ibrahimovićev snimak iz svlačionice nastao nakon odrađenog treninga, ali on je daleko najzanimljiviji po muzici koja se može čuti u pozadini.

Dok se Ibrahimović sprema, svlačionicom odzvanja stari hit "Beograđanka" u izvedbi legendarnog Halida Bešlića, kojeg proslavljeni napadač očigledno mnogo poštuje.

Ibrahimović ne samo da sluša, već i pjevuši stihove poznate pjesme, što je posebno oduševilo njegove fanove sa naših prostora.

View this post on Instagram

Back to business @lagalaxy

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Prošle godine snimio reklamu na bosanskom jeziku

Zlatan Ibrahimović je u martu 2018. godine u reklami za švedsku kladionicu Bethard govorio na bosanskom jeziku.

Bethard je napravio spot za švedsko tržište, a Ibrahimović je zahtijevao dodatnu verziju u kojoj s Dragomirom Mršićem komunicira na bosanskom jeziku.

"Pogledajte moju verziju reklame za Bethard. Vjerovatno ćete trebati nekoga ko govori bosanski da vam pomogne u vezi s prevodom", napisao je Ibrahimović na svom Twitter profilu kada je podijelio snimak sa fanovima.

U trenutku kada Mršić, koji je rođen u Prijedoru, ali je kao mali odselio u Švedsku gdje je postao jedan od najboljih sportskih komentatora, ulije u svoju šolju sve mlijeko, Zlatan ga upita: "Šta radiš? Uzeo si sve mlijeko, seljak. Ovo je posljednji put da si uzeo to mlijeko, razumiješ?".

Top Komentari

Chupy
Zanimljiva osoba, jos bolji fudbaler. Zamjeram mu ovo i s tim pada jako nisko kao covjek, sve je usrao sa neuzubiallah "ja sam Bog". Nisi Zlatane Bog, samo je jedan Bog, Allah dž.š. Ti si jedan obicni smrtnik kao i svih ostalih 7 milijardi ljudi.
67 1
Zoilomas
Ako si Bosanac onda podrzavas Bosnu i Gines za nju ili za nikoga!! bolje bi mu bilo da upali neku dobru staru nepoznatu svedzansku
3 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti