Ibrahimovićeva priča o bolesnom sinu

Teško se nosio s tom situacijom

Ibrahimovićeva priča o bolesnom sinu

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović prije nekoliko godina objavio je svoju biografiju "Ja sam Zlatan" u kojoj je otkrio mnoge detalje iz svog života.

Knjiga koju je odlučio izdati Ibrahimović zabilježila je veliki uspjeh jer je na kraju pradata u milionskom tiražu. Mnoge stvari Zlatan je otkrio u svojoj biografiji, ali jedna je ostala potpuno nezapažena.

Naime, Ibrahimović je pisao o svom vremenu dok je igrao za Inter, te o lošem zdravstvenom stanju u kojem je bio njegov najstariji sin Maximilian.

Naime, njegov sin nakon rođenja imao je dosta zdravstvenih problema zbog kojih je često bio u bolnici. Ibrahimović je poznat kao čvrsti momak iz Rosengarda, ali ove stvari nije mogao izdržati.

U svojoj autobiografiji Ibrahimović je otkrio da je jednom prilikom otišao iz bolnice kući kako bi igrao igrice, jer je to bio jedini način koji ga je uspio smiriti.

"Došao sam u bolnicu u njemu su cijevi virile iz nosa i tijela. Pogledao sam ga, a zatim sam pogledao u suprugu. Mislite da sam bio čvrsti momak iz Rosengarda? Rekao sam im da ih volim a onda sam otišao jer nisam mogao to da izdržim. Mrzio sam bolnicu, otišao sam kući i igrao Xbox jer me je to smirivalo", objasnio je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi