Igrač Liverpoola uradio bizarne tetovaže životinja

Moreno u centru pažnje

Igrač Liverpoola uradio bizarne tetovaže životinja

E. Čaušević

Igrači Liverpoola dosta su kritikovani u posljednje vrijeme od strane navijača zbog svog nezalaganja na terenu.

Na udaru navijača Redsa najviše se nalazi španski fudbaler Alberto Moreno koji bi na kraju ove godine mogao napustiti Anfield. Španac je veći dio sezone proveo na klupi za rezerve, a umjesto da se pokuša dokazati na treninzima on je našao novi zanimaciju.

Naime, Moreno je odlučio napraviti kolekciju tetovaža koju su navijači Liverpoola proglasili bizarnom. Moreno je očito veliki fan životinja, pa je tako odlučio na svom tijelu da uradi tri nove tetovažen.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi