Igrač Manchester Cityja se razočarao kada je vidio svoju ocjenu na FIFA 21

Zna da je brži

Igrač Manchester Cityja se razočarao kada je vidio svoju ocjenu na FIFA 21

E. Čaušević

EA Sports objavio je danas ocjene za novo izdanje igrice FIFA koja će u prodaju biti puštena 6. oktobra.

Ljubitelji igrica s nestrpljenjem očekuju FIFA 21 od koje se očekuje da bude najbolja do sada.

EA Sports je odlučio da danas predstavi i ocjene igrača i uspjeli su mnoge iznenaditi. Najveći pad doživio je Gareth Bale koji je nekada imao ocjenu 90, a sada je ona 79.

No, u centru pažnje našao se ovaj put defanzivac Manchester Cityja, Aymeric Laporte, koji je slikovito opisao reakciju na svoju ocjenu.

On je razočaran jer mu je ocjena za brzinu svega 63, te je poručio da sigurno trči brže od toga. Inače, njegva ukupna ocjena na FIFA 21 je 87 što uopšte nije loše.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti