Policija pronašla razbojnika: Mahrez se šokirao kada je vidio ko ga je opljačkao

Šteta u zgradi bila skoro milion funti

Policija pronašla razbojnika: Mahrez se šokirao kada je vidio ko ga je opljačkao

Endin Čaušević

Fudbaler Manchester Cityja, Riyad Mahrez, našao se na meti razbojnika prošle sedmice.

Engleski mediji objavili su da su razbojnici provalili u Mahrezov stan i napravili štetu od čak 500.000 funti. Lopovi su ukrali tri sata koji koštaju preko 300.000 funti, kolekciju fudbalskih dresovao od 150.000 funti, te nešto gotovine koja je bila u stanu.

Mahrez je odmah pozvao policiju kada je vidio da su vrata od njegovog stana otvorena, a oni su ekspresno reagovali jer se ispostavilo da su razbojnici opljačkali još tri stana u istoj zgradi.

Međutim, The Sun je objavio danas da je policija uhapsila 28-godišnjaka koji je glavni osumnjičeni u ovom slučaju. On se tereti da je bio organizator pljački koje su se desile u Mahrezovoj zgradi, te da je šteta iznosila skoro milion funti.

Oni su posmatrali Mahreza kako napušta zgradu i tek tada su išli u akciju, a isto su uradili i s ostalim stanarima koje su opljačkali. The Sun čak navodi da je osumnjičeni živio upravo u toj zgradi nekoliko mjeseci, te da je pomno isplanirao pljačku što je šokiralo ostale stanare.

Navodno, policija je uspjela da mu uđe u trag putem CCTV kamera koji su postavljene okolo zgrade.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi